BRSCC National FF1600


Silverstone International
4 & 5 april 2015
tussenlijntje
Donington Park

9 & 10 mei 2015
tussenlijntje
Oulton Park
23 mei 2015
tussenlijntje
Brands Hatch
20 juni 2015
tussenlijntje
Castle Combe
18 & 19 juli 2015
tussenlijntje
Silverstone National
15 & 16 augustus 2015
tussenlijntje
Knockhill
13 september 2015
tussenlijntje
Anglesey
26 & 27 september 2015
tussenlijntje

Champion
of Oulton Park


Oulton Park
18 april 2015
tussenlijntje
Oulton Park
23 mei 2015
tussenlijntje
Oulton Park
4 juli 2015
tussenlijntje
Oulton Park
22 augustus 2015
tussenlijntje
Oulton Park
17 oktober 2015
tussenlijntje

Formule 1


Goodwood Festival of Speed
Goodwood
27-28 juni 2015
tussenlijntje
Classic Wings & Wheels
Vliegbasis Gilze-Rijen
22 augustus 2015
tussenlijntje
Historic Grand Prix
Zandvoort
28-30 augustus 2015
tussenlijntje

Formula Ford Internationaal


Champion of Brands Hatch
Brands Hatch
27 september 2015
tussenlijntje
Formula Ford Festival
Brands Hatch
24-25 oktober 2015
tussenlijntje
Walter Hayes Trophy
Silverstone
31 oktober - 1 november 2015
tussenlijntje

Sponsors Geva Racing

Het Van Uitert Geva Racing team werkt nauw, en in veel gevallen jarenlang, samen met haar sponsoren. Het is volgens Gert Valkenburg zelfs de reden, het fundament, voor de successen die het team heeft geboekt.

snapon

Snap-On behoeft als de Rolls Royce onder de gereedschapsmerken eigenlijk geen nadere introductie. De samenwerking met Snap-On heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat de monteurs van het Van Uitert Geva Racing team altijd over het beste gereedschap beschikken en dat het team verruit de meest professionele uitstraling op de nationale en internationale circuits heeft.
Website: www.snap-on.nl

janus_vaten

Janus Vaten is net als Geva Racing gevestigd in Oosterhout en heeft al jaren sterke banden met de autosport. Al jaren is de producent van o.a. tonnen en vaten verbonden aan het team van Gert en Ineke Valkenburg en gaat het samen met Geva Racing op zoek naar jong autosporttalent terwijl de regio warm wordt gemaakt voor de autosport.
Website: www.janusvaten.nl

jumbo

Jumbo Supermarkten is de snelst groeiende supermarktketen in Nederland en met bijna 100 winkels een enorme onderneming. Overal in Nederland zie je de bekende geel en witte vrachtwagens en sinds een aantal jaar zijn de kleuren ook te vinden op de raceauto’s van Geva Racing. Jumbo-directeur Frits van Eerd behaalde in 2005 zelfs een podiumplaats toen hij uitkwam in een Geva Racing Formule Ford.
Website: www.jumbosupermarkten.nl

total

Wil een team presteren, dan heeft het brandstof en materialen nodig om te kunnen rijden. Geva Racing wordt hierin gesteund door Total. De Nederlandse importeur van de smeermiddelen en brandstoffen van Total is al jaren verbonden aan het team, net als de Bunkercentrale die altijd de juiste uiteenlopende materialen voor de raceauto’s weten te vinden.
Website: www.total.nl

mcgregor McGregor
www.mcgregor-fashion.com/
vanhaandel

Precisiewerk en gevoel, twee aspecten die terugkomen in de metaaltechniek en in de autosport. Vanaf 2008 combineren Van Haandel Metaal uit Boekel en Geva Racing die aspecten in hun samenwerking en gaan ze in 2009, het jaar dat Van Haandel Metaal 25 jaar bestaat, samen opzoek naar succes.
Website: www.vanhaandelmetaal.nl

vermeulen

Presteren op het circuit is niet alleen uitblinken op de baan. Geen autosportdag is compleet zonder een culinair hapje en drankje om het succes te begeleiden. Sinds 2007 verzorgt Vermeulen Partyservice de catering en de sfeer tijdens de raceweekenden waardoor het heel prettig toeven is op het circuit voor ons en onze gasten.
Website: www.partyservicevermeulen.nl

wolf

Geen enkele onderneming kan zonder uitstekende accountancy begeleiding. De Wolf en Partners is al jaren op dat gebied intensief betrokken bij het Van Uitert Geva Racing team zodat het financiële fundament net zo sterk is als de successen op het circuit.
Website: www.dewolfenpartners.com

Sponsors